PREAMBUL

Reuniune medicala majora interdisciplinara a societatilor medicale din Romania in scopul aducerii la zi a tratamentelor antiinfectioase in patologia umana, precum si a ghidurilor si protocoalelor ce stau la baza activitatii medicului.

DATA. LOCATIE:

Conferinta are loc in perioada 2-4 iulie la Bucuresti si va fi gazduita de Palatul National al Copiilor.

AUDIENTA. ACREDITARE

Conferinta se adreseaza medicilor din specialitati medicale, chirurgicale, pediatrie si medicina de familie. Sunt asteptati la eveniment peste 1000 de medici. Conferinta este acreditata de CMR, participantii primind Certificat de atestare.

ADRESABILITATE

Conferinta are statut de Curs de Educatie Medicala Continua, fiind adresata tuturor medicilor din sectiunile medicale si chirurgicale implicate.

SECTIUNI MEDICALE SI CHIRURGICALE
 1. BOLI INFECTIOASE
 2. ATI
 3. CHIRURGIE
 4. CHIRURGIE PLASTICA
 5. ORL
 6. OBSTRETICA-GINECOLOGIE
 7. UROLOGIE
 8. NEUROCHIRURGIE
 9. PEDIATRIE
 10. MEDICINA DE FAMILIE
 11. PNEUMOLOGIE
 12. NEFROLOGIE
 13. HEMATOLOGIE
 14. DERMATOLOGIE
 15. MEDICINA DE LABORATOR
ACCENTE: Toti medicii participanti efectiv la Conferinta vor primi in mapa oficiala de participare Ghidul de Vaccinuri Recomandate pentru calatorii in orice tara a lumii - elaborat de OMS si publicat de Societatea Romana de Boli Infectioase. De asemenea, medicii participanti efectiv la Conferinta vor primi in mapa oficiala un volum de sinteza si clasificare a medicinei alternative si complementare, la nivelul USA 2008.