PE SCURT

Evenimentul este la a 5-a editie, in fiecare an reunind peste 1000 de medici din specialitatile implicate.
Evenimentele medicale interdisciplinare reprezinta un punct de atractie deosebit pentru medici, din prezentarea punctelor de vedere diferite asupra unor patologii putand rezulta progrese in terapia medicala, precum si in practica si abordarea curenta a acestor patologii.

Conferinta a fost coordonata de Prof. Dr. L. Păun, Prof. Dr. Em. Ceauşu, Prof. Dr. Ad. Georgescu, Prof. Dr. Miron Bogdan, Prof. Dr. A. Streinu-Cercel, Conf. Dr. L. Radu, Prof. Dr. D. Dragomir.
Un deosebit succes la public l-a inregistrat cursul interactiv sustinut de Prof. Dr. Miron Bogdan, medicii prezenti in sala primind un aparat de vot si putand sa ia parte efectiva si sa influenteze cursul prezentarii. De asemenea, Masa Rotunda de la sfarsitul evenimentului a stimulat discutiile si comentariile participantilor.


Creditare

Conferinta a fost creditata de CMR cu 20 credite EMC, in plus, tinand cont de impactul temei abordate asupra altor zone ale practicii medicale, conferinta a fost creditata si de catre colegiul asistentilor medicali (OAMMR) – 18 credite EMC, precum si de colegiul biologilor si al biochimistilor (OBBCSSR) – 18 credite EMC.


Gratuit GHIDUL DE BUZUNAR
TRATAMENTUL BOLILOR INFECTIOASE


Participantii conferinta au primit GHIDUL DE BUZUNAR american (pocketbook) de utilizare a antibioticelor in medicina, publicat de Lippincott Williams & Wilkins, in traducere in limba romana.


MASA ROTUNDA

A fost prezentata legislatia cu privire la finantarea europeana in medicina, modul de concepere si realizare a proiectelor de cercetare conform standardelor de eligibilitate europene, precum si procedura depunerii aplicatiilor/proiectelor.