Asociatia Medicala Romana organizeaza in perioada 31 mai – 02 iunie 2013, la Bucuresti, Congresul Anual al Asociatiei Medicale Romane.

Prima zi a Congresului va fi dedicata doctoranzilor in medicina. Acestia vor prezenta rezultatele temelor de cercetare pe care le elaboreaza. Vor fi selectate pentru premiere cele mai valoroase dintre ele.

A doua zi va avea loc sesiunea aniversara “Gheorghe Marinescu” si vor fi decernate premiile Anuale ale Asociatiei Medicale Romane, festivitați desfasurate ca in fiecare an in Aula Mare a Academiei Romane - simbol al geniului stiintific romanesc. Vor urma sesiunile tematice ale manifestãrii.

Anul acesta vor fi abordate teme de actualitate atat pentru medicina de specialitate cat si pentru medicina de familie. Dorim ca scopul discutiilor constructive sa guverneze sesiunile stiintifice astfel incat sa se perfecteze colaborarea dintre diferitele specialitati medicale. Speram ca aceste sesiuni sa fie interesante si pentru factorii de decizie prezenti la manifestare si sa gasim concluzii ale sesiunilor AMR in deciziile acestor foruri.

Prezentarile vor fi gazduite de Amfiteatrul Ion Heliade Radulescu din incinta Academiei Romane.