PREAMBUL

Titlul: CONFERINTA NATIONALA DE FARMACIE - Editia 2009
         Conferinta Interdisciplinara Farmacist/Medic
Data. Locatia: 19-21 noiembrie 2009, Bucuresti, Palatul National al Copiilor
Organizatori: COLEGIUL FARMACISTILOR DIN ROMANIA SI ASOCIATIA MEDICALA ROMANA, in parteneriat cu AGENTIA NATIONALA A MEDICAMENTULUI si COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA.

ADRESABILITATE: Conferinta are statut de Curs de Educatie Farmaceutica Continua si este adresata tuturor farmacistilor, precum si medicilor avand un caracter interdisciplinar.

ACREDITARI: Toti participantii beneficiaza de credite E.M.C. si E.F.C., Certificatul de Participare fiind acreditat de C.F.R. si C.M.R. - punctajul este maximal, toate orele de curs fiind creditate.
IMPORTANT: Participantii efectiv la Conferinta vor primi gratuit, alaturi de mapa oficiala, un abonament la revista Practica Farmaceutica, revista acreditata CNCSIS si creditata de catre Colegiul Farmacistilor si Colegiul Medicilor din Romania cu ore EFC si EMC - in acest sens eliberandu-se un Certificat oficial.
• Prioritate în primirea materialelor au medicii înscrisi pana la data limita.
• Toti participantii sunt invitati la COCKTAIL-urile CONFERINTEI.

IMPORTANT: Rugam participantii la Conferinta Nationala de Farmacie sa se prezinte joi, 19 noiembrie, pentru inregistrare si ridicarea materialelor, intre orele 12.00-14.00.