Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF), infiintata sub egida Academiei de Stiinte Medicale din Romania, promoveaza si sustine la cel mai inalt nivel probleme extrem de complicate ale medicului de familie, de natura stiintifica si profesionala.

Scopul SAMF consta in crearea unui cadru organizatoric adecvat pentru toti specialistii din cadrul specialitatii de medicina de familie, precum si pentru alti specialisti ale caror preocupari au legatura cu aceast domeniu medical, in vederea ridicarii continue a nivelului profesional si stiintific al scolii romanesti de Medicina Familiei, precum si pentru sustinerea actiunilor de mentinere si imbunatatire a sanatatii publice din Romania.

Printre obiectivele SAMF sunt : promovarea schimbului de informatii, publicatii, specialisti, cooperarea cu organizatii si organisme similare din tara si din strainatate, organizarea de congrese si conferinte, simpozioane, reuniuni locale si regionale, pe teme medicale, cu invitarea medicilor interesati, dar si a unor specialisti si personalitati marcante, plus alte scopuri educative. Toate au menirea de a ridica mereu nivelul profesional al medicului de familie.

Contact:
Tel.: 021 / 252 44 22
Fax: 021 / 252 47 53
e-mail: info@samf.ro
website: www.samf.ro